FAQ

Voor alle bestellingen boven €20,- is deze gratis.

Voor alle bestellingen binnen Europa is deze 3 werkdagen. Indien wij uw bestelling om wat voor reden dan ook niet tijdig kunnen leveren, ontvangt u hierover direct bericht. Bestellingen binnen Nederland worden geleverd met TNT pakketpost, buiten Nederland met GLS post. Indien u niet thuis bent, dan ontvangt u een briefje in de bus met informatie over een tweede poging.

Is uw pakket niet binnen 3 werkdagen ontvangen of heeft u andere vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen met onze klantenservice, via info@comfykussen.nl

U heeft 2 jaar volledige garantie op uw Comfy massagekussen. In geval van calamiteiten hieromtrent kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@comfykussen.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo spoedig mogelijk weer over een werkend kussen zult beschikken. Wel dient u het bij het kussen geleverde garantiecertificaat goed te bewaren.

U heeft 14 dagen bedenktijd. Indien u binnen deze periode van de koop wenst af te zien, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@comfykussen.nl. Deze bedenktijd is alleen van toepassing op online bestellingen en is niet geldig bij kortingsacties. Kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant.